HomeMeer informatie

http://puurspanjewielerteam.nl/wp-content/uploads/2019/09/index_blok_1.jpg

OVER ONS TEAM

Jaarlijks nemen we deel aan verschillende toertochten waarvan de Amstel Gold Race als hoofdevent kan worden gezien. Voor deze tocht zullen bijvoorbeeld de nieuwe tenues worden gepresenteerd. Verder zullen we deelnemen aan de Ride for the Roses en nog enkele andere toertochten in Nederland en eventueel buitenland.

http://puurspanjewielerteam.nl/wp-content/uploads/2019/09/index_blok_2.jpg

VOORWAARDEN

We hebben slechts enkele voorwaarden om lid van het Puurspanje Wielerteam te worden. Op de eerste plaats is het maximale aantal leden 100!

Van de leden wordt verwacht dat zij de vrijdagavond voor de AGR aanwezig zijn en dat men op de zaterdag met ons meefietst.

ALS JE NIET IN STAAT BENT OM ZOWEL DE VRIJDAG ALS DE ZATERDAG AANWEZIG TE ZIJN, BETAAL JE DE NORMALE PRIJS VOOR HET TENUE!

http://puurspanjewielerteam.nl/wp-content/uploads/2019/09/index_blok_3.jpg

GEZELLIGHEID

Puurspanje Wielerteam staat voor gezelligheid. De vrijdag voor de AGR zullen we gezamelijk genieten van een pasta buffet en een gezellig samen zijn. De verstandige leden zullen voor de klok van 11 uur hun bed opzoeken, maar elk jaar zijn er natuurlijk ook leden die de bar bemannen tot in de kleine uurtjes.

Zaterdagmorgen loopt de ontbijt zaal rond 7 uur al aardig vol en zijn er verschillende leden die een beetje onwennig rond kijken omdat ze voor de eerste keer aan dit event deelnemen. Een goed ontbijt zorg voor een stabiele inwendige mens op deze dag waarop we top willen preseteren!

Na afloop hebben we een gezellige borrel, vergezeld gaande van een hapje en de sterke verhalen…..

GEZELLIGHEID staat natuurlijk bovenaan!

http://puurspanjewielerteam.nl/wp-content/uploads/2019/09/index_blok_4.jpg

AMSTEL GOLD RACE

De Amstel Gold Race wordt nu al jaren jang met groot succes georganiseerd. De oraganistatie doet dan ook hun uiterste best om er elk jaar een fantastische rit van te maken.

Vele vrijwilligers zijn al weken van tevoren in touw om alles goed te laten verlopen. Wegafzettingen, verzorgingsposten, start en finish plekken.

WIJ VRAGEN ONZE LEDEN DAN OOK MET KLEM OM ZICH OOK OFFICIEEL AAN TE MELDEN BIJ DE AMSTEL GOLD RACE EN ZICH RESPECTVOL TE GEDRAGEN NAAR ALLE VRIJWILLERS OP EN LANGS HET PARCOURS!

WWW.AMSTEL.NL

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR CYCLING CLUB?

ONTMOET PUURSPANJE

Meer dan een makelaar

NU AANMELDEN

Mis niet van ons team en meld je aan voor de nieuwsbrief!

2 + 4 =