Blog

AGR 2021 volbracht

En dan eindelijk, na heeeeel lang wachten en ons geduld flink op de proef te hebben gesteld, mocht er dan uiteindelijk toch gefietst worden in september 2021! Vol spanning keken we ernaar uit om elkaar weer terug te zien, voor velen was het het eerste “weekendje uit” sinds Corona.

Op vrijdag de 10e hebben we met een flinke afvaardiging van ons wielerteam genoten van het lunchbuffet bij hotel Heerlen, waarna we dachten een droge oefenronde te maken. Helaas pakte dit iets of wat anders uit, een zegening van boven zorgde ervoor dat we een flink nat pak hebben gehaald, maar goed ook deze kilometers hadden we weer in de benen.

Om 19.00 uur ging de zaal open en beetje bij beetje druppelden de renners binnen om hun startnummers op te halen en eventuele nabestellingen in ontvangst te nemen. Ook dit jaar was het pastabuffet weer uitgebreid en de perfecte basis voor de tocht van de zaterdag. Na de huldiging van de jubilarissen werd er nog gezellig nagetafeld en sommigen hebben nog een “extra ronde” in de hotelbar genuttigd.

Dit jaar hebben we de individuele pasfoto’s niet gemaakt en zijn we er wederom in geslaagd om de groepsfoto op de trappen bij de ingang van hotel Heerlen te kunnen maken. Op instructie van Laura zijn er mensen gewisseld van plek, een beetje verschoven maar het resultaat mag er weer zijn en dit jaar in prachtige kleuren! Onderweg naar de start in Valkenburg heeft Laura nog wat “actieplaatjes” geschoten en ging zij onderweg om met behulp van wat live locatie’s via whatsapp heeft zij nog mooie foto’s kunnen maken die je via onderstaande button kunt bekijken.

Na een kort interview bij de bevoorrading voor dagblad de Limburger kon iedereen weer onderweg om zijn of haar uitdaging van die dag aan te gaan; vol trots kunnen we zeggen dat iedereen de finish heeft behaald en voorzien is van een mooie medaille voor de prijzenkast! De combinatie van de gezellige sfeer, het meevallende weer en de warme ontvangst bij terugkomst in hotel Heerlen heeft ervoor gezorgd dat we ons weer goed verzorgd en welkom voelden en nu al uitkijken naar de Amstel Gold Race 2022, er resteren nog slechts 7 maanden dus er zal weer volop getraind moeten worden om het huidige niveau vast te houden, dan wel “op te krikken”.

Nogmaals willen wij de vrijwilligers van de Amstel Gold Race, onze sponsoren en fotograaf Laura bedanken die ervoor gezorgd hebben dat wij als Puurspanje Wielerteam een heerlijk weekend hebben mogen beleven. Een wielerteam waar we met recht trots op zijn en waarmee we nog vele jaren hopen de Amstel Gold Race te mogen rijden. Ook nog een extra bedankje voor het gehele team van hotel Heerlen, onze thuisbasis waar we altijd een zeer warm welkom krijgen en genieten van een perfecte service!

17/09/2021 Geen categorie
About admin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *