Blog

De Ride for the Roses 2022

Een twintigtal leden van het Puurspanje Wielerteam zijn in t eerste weekend van oktober naar Almere afgereisd om samen een bijdrage te leveren aan de bestrijding van een ziekte waar helaas iedereen in zijn of haar directe nabijheid mee geconfronteerd wordt.
De meeste renners waren de dag ervoor al naar de Almere gekomen om na een sportieve verkenningsronde op vrijdagmiddag met zijn allen voor het diner in hotel van der Valk aan te schuiven. Een gezellige avond in goed gezelschap was dé ideale voorbereiding.
Na een goed ontbijt en een teamfoto bij de ingang van het hotel vertrokken we naar de start in Almere. Het wisselende weer met enkele zegeningen van boven en n aantal keren lek rijden mochten de pret niet drukken, we hebben genoten van de tocht en misschien nog wel meer van de inmiddels bekende en zeer beminde “vette hap”.

We willen iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage door sponsoring, meefietsen of financiële bijdrage en hopen jullie en overige Puurspanje teamleden volgend jaar wederom allemaal te mogen zien bij de Ride for the roses 2023!

02/10/2022 Geen categorie
About admin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *