We zoeken nog sponsoren die hun naam aan ons team willen verbinden. Teamleden die iemand aanbrengen als sponsor (denk hierbij aan je baas, zelfstandig ondernemers in je vrienden- familie of kennissenkring) krijgen een korting van 25€ op hun tenue!

Sponsoren die dit jaar op ons tenue staan, hebben voorrang bij de keuze van plek en grootte, maar dienen hun vermelding wel te bevestigen door een mail te sturen. Een potentiële sponsor gevonden? Stuur dan een mail naar coert@puurspanje.nl met logo en gewenst sponsorbedrag en we zullen dan een layout voorstel doen. Sponsoren kan vanaf 350 euro, afhankelijk van locatie en grote. Wij rekenen op jullie steun en bijdrage!

Nieuwe sponsor

Sponsor Puurspanje Wielerteam

De afgelopen jaren zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we niet om sponsoren verlegen zitten. Elk jaar vallen er wel een paar af en krijgen we weer nieuwe erbij. De sponsoren van het laatste jaar hebben de eerste keuze om hun oude plek te behouden. Het is wel nodig om deze te bevestigen. Nieuwe sponsoren zullen een voorstel ontvangen van de beschikbare locatie.
DUS AUB JE PLEK VAN AFGELOPEN JAAR BEVESTIGEN

Je gegevens

    Je naam

    Je Email

    Opmerking

    WOULD YOU LIKE TO JOIN THIS AWESOME TEAM?