Blog

De Ride for the Roses verhuist naar een nieuwe locatie! 

Beste,
Alle voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een fantastische dag te worden. Ontzettend leuk dat jij er bij bent!

Door onderbezetting bij de veiligheidsdiensten in en rond Aalsmeer, moeten wij uitwijken naar een andere locatie. De Ride for the Roses zal dus niet meer plaatsvinden in Aalsmeer, maar niet getreurd: er is een fantastisch alternatief gevonden!
Deze editie van de Ride for the Roses zal starten vanaf Floriade in Almere. Floriade Expo 2022 is een wereldtuinbouwtentoonstelling die eens per tien jaar plaatsvindt in een andere stad in Nederland. Growing Green Cities is het thema van deze editie. Internationale en nationale deelnemers tonen hun groene oplossingen om steden groener, mooier en duurzamer te maken. Dat doen zij in prachtige tuinen en boeiende tentoonstellingen in gebouwen gemaakt van verrassende natuurlijke materialen als lisdodde, hennep of paprikastengels. We zijn enorm blij dat Floriade ons met open armen ontvangt en zien deze samenwerking als een gouden verbinding met ons doel. Bij Floriade geniet je van de geur en kleur van groenten, fruit, planten en bloemen. Dus ook rozen!

Mocht je naar aanleiding van deze mail vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@ridefortheroses.nl .

De locatie wijzigt, maar het doel blijft hetzelfde: rijd voor een roos uit liefde voor een dierbare. Tot 1 oktober!

Met sportieve groet,

Team Ride for the Roses

13/07/2022 Geen categorie
About admin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *